LUKOVICA PRI DOMŽALAH, PREVALJE - Prodaja, Hiša Samostojna


152,55 m², samostojna, novogradnja - zgr. l. 2022, 541 m² zemljišča, P+M, NOVO, v 4.podaljšani gradbeni fazi, z grobo urejeno okolico, urejen dostop, v slepi ulici novega manjšega zaselka, hiša gabarita- 7,5mx12m, na odlični lokaciji, moderno zasnovan projekt, v naselju hiš, sončna lega, na hribčku, čudovit odprt razgled na okolico in planine, vpisano v ZK, brez bremen, vsi priključki, kvalitetna gradnja, prodamo. Cena: 395.000,00 EUR

Dodaten opis

Na Prevaljah pri Lukovici, to je naselje med Krtino in Prevojam, prodamo novozgrajeno samostojno hišo.

Funkcionalno in moderno zasnovana hiša, P+M v skupni izmeri 152,55m².

Pritličje: -vhod, predprostor, wc, garderoba, utility-kurilnica, kuhinja z jedilnico in velik dnevni prostor(cca.50m²) z izhodom na teraso, soba.

Mansarda: -hodnik, velika kopalnica, 2 veliki otroški sobi, velika spalnica z garderobno sobo.

Hiša stoji na parceli velikosti 541m². Zgrajena je do 4.podaljšane gradbene faze z izvedenimi priključki na sami parceli (fekalna in meteorna kanalizacija, vodovod elektrika, optika). Izvedena predpriprava za žaluzije in komarnike.

Manjkajo notranja vrata, TČ, stikala, finalni podi, kopalnica,wc, zunanje žaluzije, komarniki.

MATERIALI: (klasično zidana z opeko Goriške opekarne, streha-opečni strešniki-VALENS), fasada:stiropor-20cm, okna(PVC-3 slojna zasteklitev) s podometnimi omaricami za zunanje žaluzije na električni pogon in komarnike), instalacija za alarm in mrežo. Velika drsna stena za teraso.

PRIKLJUČKI: izvedeni priključki-(fekalno in meteorno kanalizacija, vodovod, elektrika-pripeljana-nepriklopljena, optika). 

Možnost izdelave na ključ.

Vabljeni na ogled.


Dodatni dokumenti


Kontakt

Prodajalec: DFI NEPREMIČNINE d.o.o.
Naslov: Pod hribom 38a, 1235 - Radomlje
GSM: 01/722-77-12
GSM: 051/811-132
GSM: 040/846-641
Email: dfi.doo@siol.net

Vaše povpraševanje