DOMŽALE - Prodaja, Hiša Samostojna


141,62 m², samostojna, novogradnja - zgr. l. 2018, 432 m² zemljišča, P+1, novo, v 3. gradbeni fazi, z grobo urejeno okolico, na odlični lokaciji, moderno zasnovan projekt, izvedene predelne stene, v urejenem naselju hiš, blizu trgovine, vrtca, šole, lega-jug, vpisano v ZK, brez bremen, vsi priključki, kvalitetna gradnja, možnost menjave za stanovanje z doplačilom, prodamo. Cena: 210.000,00 EUR

Dodaten opis

Na obrobju Domžal prodamo novozgrajeno samostojno hišo.

Funkcionalno in moderno zasnovana hiša, P+1 v skupni izmeri 141,62m².

Pritličje: -vhod, garderoba, wc, utility-kurilnica, kuhinja z jedilnico in velik dnevni prostor z izhodom na atrij in soba/kabinet.

Nadstropje: -hodnik, velika kopalnica, dve veliki otroški sobi, velika spalnica, garderobna soba.

Hiša stoji na parceli velikosti 432m². Zgrajena je do 3. gradbene faze z vsemi priključki na sami parceli (voda, elektrika, kanalizacija, telekomunikacije).

V neposredni bližini se nahaja avtobusna postaja, trgovina, otroško igrišče, sprehajalna pot, vrtec

MATERIALI: (talna plošča-40cm, izolacija pod talno ploščo 10cm, izvedena hidroizolacija FLEX 4mm, zidano z zidaki GOMAX 25 (GORIŠKE OPEKARNE), strešni zidaki CREATON CANTUS)

PRIKLJUČKI: fekalna kanalizacija in voda-na parceli, elektrika-na parceli omarica in cev do hiše, meteorna kanalizacija s ponikvalnico že izdelana. Objekt je vrisan v kataster stavb in ima hišno številko.

Vabljeni na ogled.

Prodajalčev ponudbeni pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del plačila v višini 2% od dogovorjene prodajne cene nepremičnine!


Dodatni dokumenti


Kontakt

Prodajalec: DFI NEPREMIČNINE d.o.o.
Naslov: Pod hribom 38a, 1235 - Radomlje
GSM: 01/722-77-12
GSM: 051/811-132
GSM: 040/846-641
Email: dfi.doo@siol.net

Vaše povpraševanje