DOMŽALE, RADOMLJE - Prodaja, Hiša Atrijska


Posredovanje: Prodaja

Velikost: 211 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Atrijska

zgrajeno leta: 1970
adaptirano l. 2019

Nadstropje K+P+1

Regija: LJ-okolica

Upravna enota: Domžale

Naselje: Domžale

EI: E (105 - 150 kWh/m2a)


Cena: cca 399.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine
211 m², atrijska, zgrajena l. 1970, adaptirana l. 2019, 471 m² zemljišča, K+P+1, v slepi ulici, medetažna, izredno prostorna, svetla hiša na prijetni in mirni lokaciji, ki nudi visoko kakovost bivanja. Hiša ima vrt in vse priključke. 2 spalnici, 2 manjši sobi, 2 kopalnici + 1 WC, dnevna soba, jedilnica, kabinet, garsonjera s svojim vhodom in tušem, ograjen vrt, lopa, parkirišče, sončna lega, opremljena, tv+internet-optika, vsa infrastruktura v bližini(šola, vrtec, trgovina, avtobus, ), prodamo. Cena: cca 399.000,00 EUR

Dodaten opis

Prostorska zasnova je zanimivo razgibana: predprostor, prostorna jedilnica in knjižni kotiček, kuhinja, prostorni dnevni prostor, ena glavna spalnica, ena manjša spalnica s predprostorom - kabinetom, dve dodatni spalnici (otroški sobi), velika kopalnica s kadjo, manjša kopalnica s tušem, mali wc, shramba ter veranda z izhodom na atrijski vrt. Atrijski vrt se povezuje s čudovitim vrtom okoli hiše. 

Nekdanji garažni del je spremenjen v bivalni prostor - garsonjero z delovnim prostorom, spalnim prostorom ter tušem in shrambo. 

Hiša se nahaja na slepi ulici, kjer so le najbližji sosedi, zato ni prometa. Ob hiši čez lokalno cesto je vrt s staro sorto jablane in hruške, ki še vedno obrodi, zemlja z gredami, lopa in urejeno parkirišče. 

Vrt ima skalnjak, drevo ginko in dve mali drevesi - avtohtoni javor, cvetoča grmovja in mlinski kamen, v katerem je posajen hibiskus. 

Ogrevanje na toplotno črpalko in plinsko peč, možnost kamina (nekdaj je bil, še vedno je prostor ob dimniku v dnevnem prostoru). 

V neposredni bližini je vsa infrastruktura. Lokacija hiše je odlično izhodišče za rekreativne športne aktivnosti. - sprehajalno-kolesarska pot ob Bistrici je le dve minuti stran. 

Oprema lahko ostane v hiši, saj je večinoma po meri. 

Ljubljana je oddaljena le 12 km, izvod na obvoznico je nekaj minut stran. 

Vredno ogleda!

Kupec plača 2% davek na promet z nepremičninami.


Kontakt

Prodajalec: DFI NEPREMIČNINE d.o.o.
Naslov: Pod hribom 38a, 1235 - Radomlje
GSM: 01/722-77-12
GSM: 051/811-132
GSM: 040/846-641
Email: dfi.doo@siol.net

Vaše povpraševanje