DOMŽALE, DRAGOMELJ - Prodaja, Stanovanje 2,5-sobno


116,5 m2, 2,5-sobno, zgrajeno l. 2005, P/3 nad., 2,5 sobno pritlično stanovanje v bloku s 16 stanovanji. Velika terasa. 2 parkirni mesti v garaži. Bližina narave, šole, vrtca, LPP, blizu mesta, prodamo. Cena: 189.000,00 EUR

Dodaten opis

Prijetno atrijsko stanovanje, bruto površine 116,5m2 + 2 lastniški parkirni mesti v garaži.

Stanovanje je 2,5 sobno (l.2005),  z nadstandardno višino stropa 265 cm in se nahaja v pritličju stanovanjskega bloka v naselju v Dragomlju. 

V bloku je 16 lastniških stanovanj (4 na etažo).

V neposredni bližini (100 m) se nahajajo osnovna šola, vrtec in avtobusna postaja (LPP). 

Center Domžal je oddaljen cca.3 km, BTC pa cca 6,5km.

Stanovanje sestavljajo predprostor s prostornim hodnikom, kjer je 3,5m dolga vgradna omara, dnevni prostor, ki se nadaljuje v jedilni del in kuhinjo, otroška soba/kabinet, spalnica, kopalnica s kadjo, utility, dnevni wc, ter velika tlakovana terasa.
Izhod na tlakovan atrij (teraso), velikosti 49m2 je preko panoramskih, drsnih vrat iz dnevnega prostora in iz spalnice. Atrij je ograjen, ima vzhodno lego, možen je tudi zunanji izhod.

Stanovanju pripadata 2 lastniški parkirni mesti v garaži, do katerih je dostop možen skozi dvižno zapornico in klet, prav tako v kletni etaži.

Zraven stanovanja je še skupna kolesarnica, za kolesa, vozičke.
Ogrevanje je centralno (plinska kotlovnica za celoten objekt), voda se segreva v električnem bojlerju, nameščenem v utilitiju. 

V stanovanju je internetni in električni priključek, domofon in klimatska naprava. 

Stroški bivanja so:

Upravljanje  - od 100 € - 150 € (Aktiva d.o.o. = stroški upravljanja, hišniške storitve, poraba vode, skupna elektrika, odvoz smeti, čiščenje, košnja trave, kidanje snega, zavarovanje garaž…) - odvisno od števila stanovalcev in letnega časa

Poraba elektrike v stanovanju – po števcu 

Dodatni stroški: RTV, internet + TV paket, rezervni sklad.

Po tleh stanovanja je položen parket, v kopalnici, dnevnem wc-ju in na terasi je keramika. Opremljena ostaja celotna kuhinja z jedilnico, regal v dnevni sobi, vgradne omare, kopalnica, dnevni wc, tenda na atriju, klimatska naprava. 

Naselje je prijazno otrokom (skupno igrišče na koncu naselja in številne možnosti za sprehod in igro takoj za naseljem) in psom.

Prevzem stanovanja je možen v roku 14 dni.

Vabljeni na ogled.

Prodajalčev ponudbeni pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del plačila v višini 2% od dogovorjene prodajne cene nepremičnine!


Kontakt

Prodajalec: DFI NEPREMIČNINE d.o.o.
Naslov: Pod hribom 38a, 1235 - Radomlje
GSM: 01/722-77-12
GSM: 051/811-132
GSM: 040/846-641
Email: dfi.doo@siol.net

Vaše povpraševanje