• 01 - 722 7712
  • 051 - 811 132
  • 040 - 846 641

Novogradnje

Ogejte si našo pestro, vedno svežo ponudbo novogradenj >>

Pomoč uporabniku

Za potrebno pomoč in podporo pošljite vprašanje na info@dfi.si

Posredovanje

Razvrstitev

Novogradnje Oskrbovana stanovanja "Jesenski dvori" - O lokaciji - Kamnik, Nevlje

Oskrbovana stanovanja "Jesenski dvori" - O lokaciji

Kamnik, Nevlje


KAMNIK

Staro, srednjeveško mesto Kamnik, položeno v vznožje Kamniško-Savinjskih Alp, predstavlja središče istoimenske občine. Mesto z bogato kulturno dediščino nudi veliko turističnih in rekreativnih možnosti, saj se lahko sprostite v plavalnem bazenu, se odpravite na lov, ribolov ali pa pohajkujete po bližnjih planinah. Da pot ne bo prenaporna, vas na bližnjo Veliko Planino zapeljete kabinska žičnica, na planini pa naberete zdravilna zelišča, ki bodo prijetno zadišala tudi v hladnih zimskih večerih. Če si zaželite več kulturnih dogodkov, lahko obiščete bližnje muzeje, galerije ali pa ob obisku sanjarite o zlatih časih nekoč mogočnega Starega gradu Mesto, ki se je razvilo na robu kotline, ob izhodu Kamniške Bistrice predstavlja tudi stičišče pomembnih poti med ljubljansko in celjsko kotlino, preko prelaza Černivec vas pot popelje v zgornje savinjsko dolino. Tu se združita tudi reki Nevljica in prelepa Kamniška Bistrica, do katere izvira vas pelje prijetna, nezahtevna cesta, tam pa vas pričakuje nokrnjena narava. Množica naravnih znamenitosti vam tako nudi neizčrpne možnosti sobivanja z naravo. Mesto Kamnik je uveljavljeno tudi kot klimatsko zdravilišče, poznano po Kneippovem načinu zdravljenja. Bližnje Terme Snovik, vam nudijo posebno ugodje in razvajanje. Po sproščujoči kopeli v termalni vodi se lahko sprehodite tudi skozi energijski park Tunjice in se prenovljeni vrnete v svoj dom Od zgodnje pomladi do pozne jeseni pa vas vabijo cvetice čudovitega parka Arboretum Volčji potok.V mestu in njegovi okolici živi 27.000 prebivalcev in vedno več ljudi se prav zaradi naravnih danosti in zdravega okolja odloča za življenje v tem okolju.

Polepšajte si tretje življenjsko obdobje z bivanjem v prijetnem, zdravem in naravnem okolju!


OSKRBOVANA STANOVANJA

Oskrbovana stanovanja se nahajajo v neposredni bližini starega mestnega jedra, a vendarle dovolj umaknjena od mestnega vrveža in s čudovitim pogledom na Kamniške Alpe. Tovrstna stanovanja predstavljajo novo obliko institucionalnega varstva v Sloveniji, saj je prebivalcem nudena potrebna pomoč, in nega, a hkrati daje samostojnost in zasebnost.

Objekti z oskrbovanimi stanovanji, stojijo v neposredni bližini doma starejših občanov Kamnik in obsegajo 30 različno velikih stanovanjskih enot. Namenjena so upokojencem in ljudem z omejitvami v gibanju, ki si želijo samostojnega bivanja v mirnem in varnem okolju. Velik pomen daje možnost hitre pomoči v nujnih primerih V vseh hišah je na voljo dvigalo in skupni prostor za druženje. Stanovanja trenutno niso opremljena in jih opremimo po vaših željah in zahtevah.V prostorih prilagojenih vašim željam in potrebam, boste našli topel in varen dom, saj bo za vašo brezskrbnost in varno počutje poskrbelo izurjeno in vrhunsko strokovno usposobljeno osebje bližnjega doma starejših občanov. V svojem domu boste uživali udobje, brezskrbnost, zasebnost, torej vse atribute kakovostnega življenja.V pritličju stavbe doma starejših občanov boste lahko kupili časopis, poklepetali s prijatelji ob dišeči kavici, uredili svojo pričesko ali pa se prepustili razvajam v masažnem salonu. Odločite se lahko tudi za vam prilagojeno rekreacijo pod strokovnim vodstvom fizioterapevta, ne manjkajo niti družabna srečanja ob glasbi in plesu.

Pokličite ali obiščite nas in z veseljem Vam bomo posredovali vse željene informacije!TurboSIST
DFI d.o.o. Slamnikarska 1a, 1230 Domžale © vse pravice pridržane