• 01 - 722 7712
  • 051 - 811 132
  • 040 - 846 641

Novogradnje

Ogejte si našo pestro, vedno svežo ponudbo novogradenj >>

Pomoč uporabniku

Za potrebno pomoč in podporo pošljite vprašanje na info@dfi.si

Posredovanje

Razvrstitev

Novogradnje Oskrbovana stanovanja "Jesenski dvori" - Kamnik, Nevlje

Oskrbovana stanovanja "Jesenski dvori"

Kamnik, Nevlje


ZAKAJ IZBRATI JESENSKE DVORE?
 
  • popolnoma nova, ugodna in že vseljiva stanovanja
  • neposredna bližina starega mestnega jedra
  • bližina pošte, trgovine, avtobusne postaje, zdravstvenega doma itd.
  • čista, varna in zelena okolica ob naravi
  • 24-urna oskrba po vaših potrebah
  • bližina izletniških točk, toplic in raznih športnih aktivnosti
Vaše življenje bo tu postalo mirno in brezskrbno, hkrati pa tudi zabavno saj vam mesto Kamnik nudi mnogo izletniških avantur, razvajanje v bližnjih toplicah in zabave v svojih tradicionalnih prireditvah

Pokličite 051 602 900 ali 01 722 77 12 in si zagotovite svoj brezplačen ogled

Nepremičninska družba DFI d. o. o. vam pri nakupu stanovanja nudi pomoč pri prodaji vaše nepremičnine!OPISI STANOVANJ:


SPLOŠNO:
Oskrbovana stanovanja v Kamniku so razporejena v štirih modernih stanovanjskih vilah s pripadajočim brezplačnim parkiriščem poleg stanovanj, ter so v neposredni bližini Doma starejših občanov Kamnik, centra starega Kamnika, in športnih rekreacij.

RAZGLED
Stanovanja so narejena na lokaciji  z lepim razgledom na bližnjo okolico starega mesta Kamnik. Razgled Vam ponuja znamenitosti, kot so kamniški Mali grad, kamniški grad, Velika planina, kamniški vrh, kamniško sedlo skratka vsa lepota Kamniško-Savinjskih Alp.

O STANOVANJIH
V dveh stanovanjskih vilah je narejeno v vsakI po 9 stanovanjskih enot, v drugih dveh pa po šest stanovanjskih enot, zaradi česar so ta stanovanja bolj prostorna. Dostop do spodnjih oziroma zgornjih nadstropij Vam je omogočen po stopnicah ali z uporabo dvigala. Stanovanjem v prvem in drugem nadstropju pripada atrij - poltravnati vrt, stanovalcem v tretji pa balkon.
Vsa stanovanja imajo lastno, prilagojeno starejšim, veliko kopalnico s sanitarijam, kuhinjskim kotičekom, telefon ter internet. Vsako stanovanje ima svojo lastno shrambo. V primeru rabe klimatske naprave, so vsa stanovanja že vnaprej prilagojena k takojšnemu priklopu klimatske naprave.
Skupni prostori v zgornji etaži so namenjeni druženju stanovalcev,  skupni prostori v spodnji pa prostoru za shranjevanje koles.
Vsako stanovanje je opremljeno s tako imenovanim rdečim gumbom, ki stanovalcu omogoča takojšno pomoč, brez da bi mu bilo treba uporabiti telefon. Uporaba takega gumba mu zagotavlja takojšno zdravniško pomoč brez oziroma drugo nujno pomoč.  Ob stanovanjih je narejena intervencijska pot, ki je namenjena izključno reševalnim vozilom za takojšen nemoten dostop do stanovanj. Velja omeniti tudi to, da je Kamniški zdravstveni dom oddaljen do stanovanj le slaba dva kilometra, dostop preko intervencijske poti do stanovanj, pa je direkten na parkirišča stanovanj.

OKOLJE
Ob stanovanjih je urejenih približno 30 parkirnih mest izključno za potrebe stanovalcev ter približno 10 parkirnih mest za obiskovalce, ter kolesarnica. Na dvorišču se nahaja pergola, le ta Vam nudi zunanji prostor za druženje z naravo in ljudmi. Umeščenost stanovanj je tik ob naravi s prelepim razgledom na najvišje vrhove Kamniško-Savinjskih Alp.


OSTALE INFORMACIJE
Naselje oskrbovanih stanovanj je narejeno na parcelah v skupni velikosti 2.561 m2. V naselju so 4 podkletene enonadstropne hiše, z dvema oz. tremi stanovanji v posameznem nadstropju. Vso komunalno infrastrukturo izvede investitor. Komunalno prispevanje je že vključeno v ceno nakupa. Vile so narejene ob zaključku Drnovškove poti. Stavbe so nanizanke okoli skupnega notranjega dvorišča in vizualno predstavljajo zaključek mas soseske, funkcijsko pa povsem samostojen sklop oskrbovanih stanovanj. Na osrednjem dvoriščnem delu do vhodov vodijo urejene tlakovane pešpoti, ki se z vseh strani rahlo dvigajo proti atriju. Stanovanja v pritličju imajo svoje atrije na notranji strani skupnega atrija, atriji kletnih stanovanj pa so obrnjeni na zunanjo stran kompleksa. Omenjeni atriji so zaradi višinske razlike zaključeni z manjšimi opornimi zidovi. Nad opornimi zidovi je brežina, ki je intenzivno ozelenjena z grmovnicami. Površina atrijev je delno tlakovana, delno pa v zatravljeni izvedbi. Vse zelene površine območja so zatravljene in urejene z zasaditvami. Višjerasla vegetacija je predvidena tudi v okviru parkirišč.

 

POVRŠINE OBJEKTOV

Poleg 1.303 m2 stanovanjskih površin, nudijo objekti še 101,79 m2 skupnih servisnih in družabnih prostorov. K objektom sodi tudi 825 m2 dodatnih površin v obliki atrijev.


KONTAKT

Telefon: 01 - 722 7712 ali 051 602 900
Novogradnje prodaja družba DFI d. o. o.

 
Spoštovani seniorji, vabimo vas, da se pridružite bivanju v urejenem in varnem okolju v naravi.

TurboSIST
DFI d.o.o. Slamnikarska 1a, 1230 Domžale © vse pravice pridržane